...apă acoperă 70% din suprafaţa Pământului.
...această apă absoarbe radiațiile infraroșii, oferind o tentă de albastru suprafețelor de apă, cum ar fi lacurile sau oceanele. Acest lucru se datorează faptului că apa poate absorbi lumina care are o lungime de undă corespunzătoare tuturor culorilor curcubeului, cu excepţia culorii albastre. Cu toate acestea, apa din pahar nu apare a fi albastră. Numai în cazul în care masa de apă este mult mai mare, intensitatea luminii reflectate este suficient de mare pentru a produce în ochi imaginea albastră acestui obiect. Afişează mai puţin
...o mare parte din apa care a existat cu milioane de ani în urmă pe Pământ încă mai există.
...refinerul nu numai că economiseşte timp, dar şi bani - mai puţine facturi pentru reparaţii şi înlocuirea aparatelor de uz casnic şi cu 60% mai puţine cheltuieli pentru detergenţi.
...din toată apa de pe Pământ, aproape 97% este apa de mare sărată. Apă dulce reprezintă doar 3% din apa Pământului. 77% din apă dulce este prinsă în gheţuri polare şi în gheţari de munte, 22% este apă subterană şi doar 1% din totalul resurselor de apă dulce este în râuri, lacuri şi sub formă de vapori de apă în atmosferă.
......dedurizatoarele şi refinerul EcoWater au posibilitatea de comandă de la distanţă de oriunde în casă.
.. mai puţin de 1% din apa de la reţeaua de alimentare este folosită pentru băut şi gătit.
…refinerul este 2 dispozitive în 1, datorită căruia apa este dedurizată în toată casa, fără depuneri de piatră şi fără miros sau gust neplăcut de clor.
...consumul mediu de apă în gospodăriile individuale pe cap de locuitor în România este de aproximativ 100 de litri pe zi.
Cantităţi mari de apa consumăm în cadă. Pentru o baie în cadă consumul este de cca. 120-150 litri de apă, în timp ce pentru un duş de 10 minute se consumă aprox. 30-40 litri de apă.
...omul poate supravieţui 30 de zile fără hrană, dar numai trei zile fără apă.
...în ciclul hidrologic (ciclul de apă în natură), 70% din apă se evaporează din nou, în timp ce cu restul de 30% va suplimenta apa de suprafaţă.
...magneziu la concentraţii foarte mari în apă dă un gust amar.
...apa dedurizată nu este sărată. În apa dedurizată conţinutul de sodiu creşte, în timp ce concentraţia de cloruri rămâne neschimbată. Gustul sărat rezultă din combinaţia de sodiu şi cloruri. Aşadar apa dedurizată nu este sărată.
Numai apa stătătoare favorizează proliferarea bacteriilor.
Prin dedurizator trece zilnic apă, astfel încât nu există nici un risc de dezvoltare a microorganismelor. În cazul nefolosirii apei în casă o perioadă mai lungă de timp, de exemplu în timpul călătoriilor de vacanţă, la dispozitiv poate fi activată funcţia datorită cărei dedurizatorul se va regenera la câteva zile pentru a preveni creşterea bacteriilor. Dedurizarea apei previne dezvoltarea bacteriilor periculoase, cum ar fi Legionella, care se acumulează în piatra de cazan.
Apa de la robinet este considerată a fi apă care respectă standardele de apă potabilă. În România, duritatea medie a apei de la reţea de alimentare este de 18 ° dH, deci cu probleme legate de duritatea apei se întâlnesc majoritatea românilor.
EcoWater Systems are grijă de mediul înconjurător la fiecare etapă de proiectare şi fabricare a dispozitivelor sale.
...dedurizatoare Ecowater consumă anual mai puţin de 17,5 kWh, ceea ce este egal cu o cheltuială de mai puţin de 2 bani pe zi.
...produsele EcoWater prelungesc durata de viaţă a tuturor aparatelor de uz casnic care au contact cu apa.
...suntem un lider tehnologic pe piaţă pentru tratarea apei. Inaltă calitate şi investiţii în cercetare şi dezvoltare reprezintă baza afacerii noastre.
...dispozitivele EcoWater Systems au o garanţie pe termen lung şi certificate de calitate.
...fondatorul companiei, Lynn Lindsay, a inventat primul dedurizatorul automat din lume, brevetat în anul 1925.