3 produse – pe care sa il aleg? Filtru, dedurizator sau 2 in 1?

3 produse – pe care sa il aleg? Filtru, dedurizator sau 2 in 1?

OpublikowanoPL 02/08/2017

Apa din casa poate fi tratata in moduri diferite. Unii dintre Dvs. doriti sa imbunatatiti gustul si mirosul utilizand un filtru, in timp ce altii doresc sa aiba apa dedurizata deci, alegeti un dedurizator. Si ce sa alegeti? Care dedurizator? Care filtru? Care este cea mai buna solutie pentru Dvs.?
De ce aveti nevoie de un dedurizator?

Sunt mai multe motive. Atat financiare cat si pentru imbunatatirea calitatii vietii. Puteti economisi la incalzire (20% mai putina energie peirduta datorita depunerilor de calcar pe aparatele de incalzit) si detergenti (pana la 60% mai putin detergent pentru spalat rufe), scade gradul de depunere al calcarului in baie si bucatarie, nu se vor mai deteriora aparatele electrocasnice, veti pastra o mai buna calitate a hainelor dupa spalare si veti avea o piele mai moale, mai sanatoasa si fara iritatii dupa baie. Tentant, nu-i asa?

blog dziecko wanna usmiech

Si cum functioneaza un filtru de apa?

Aceste dispozitive sunt folosite pentru a stopa poluarea care inrautateste gustul si mirosul apei de ex. clorul. Cum ajunge clorul in apa? Are proprietati antibacteriene deci, este des adaugat in apa de la robinet la faza finala a tratarii apei.

Este timpul sa alegeti ...

Si ce sa alegeti? Filtrul sau dedurizatorul? Pentru o cat mai buna protectie – pe ambele. Dar nu doriti sa va complicati viata. Puteti alege 2 in 1, adica un dedurizator cu filtru cu carbune activ integrat.

AdobeStock 100739770

Multumita utilizarii dedurizatorului 2 in 1 veti avea apa dedurizata si in acelasi timp, apa filtrata pentru baut fara sa fie necesare echipamente aditionale cum ar fi cani filtrante la care trebuie sa inlocuiti periodic filtrele. In baie veti simti de asemenea, diferenta – o baie sau dus fara mirosul de clor si pielea iritata va fi o placere de zi cu zi. Dedurizatorul 2 in 1 are doua tipuri de medii filtrante: rasina cationica pentru dedurizare si binecunoscutul carbune activ care imbunatateste gustul si mirosul.

AdobeStock 106834200

Cum functioneaza un dedurizator 2 in 1?

Apa care trece prin dedurizatorul 2 in 1 curge intai prin stratul de carbune activ si apoi prin rasina cationica. Atunci cand capacitatea de dedurizare a rasinii s-a epuizat, este regenerata cu o solutie de saramura realizata prin dizolvarea in apa a tabletelor de sare, ca orice dedurizator traditional. Stratul de carbune activ este de asemenea, spalat de contaminanti. Durata de viata a ambelor straturi poate fi de cativa ani functie de calitatea apei de la robinet.

Alegand dedurizatorul 2 in 1 nu pierdeti nimic si aveti un dublu beneficiu: dedurizare + filtrare. Acesta rezolva 2 probleme in acelasi timp, mai ales pentru cei indecisi.

Puteti citi mai multe despre dedurizatorul nostru 2 in 1 AICI

Înapoi la toate noutăţile

Pagina web folosește fișiere cookie. Mai multe informații în Politica de confidențialitate.