6 semnalmente ale unui dedurizator bun

6 semnalmente ale unui dedurizator bun

OpublikowanoPL 03/08/2016

Daca ati realizat ca apa dura este inamicul din casa Dvs., lupta este pe jumatate castigata. Restul de 50% il reprezinta alegerea unui dedurizator bun. Cum sa il alegeti? Articolul urmator va va arata cele mai importante aspecte care va vor ajuta in luarea deciziei sau, cel putin sa va scurteze cautarile.

Cumpararea unui dedurizator este o investitie pentru multi ani. In multe aspecte, poate fi comparata cu achizitia unei masini. Ce anume conteaza? Fiabilitatea, siguranta, operarea economica, facilitatile si un service bun. Chiar si daca pretul este mai mare. Stiti si Dvs. ca la o masina de buna calitate, siguranta ca aveti un bun suport in caz de probleme, merita un pret mai mare – investitia se va recupera. Este identic si la un dedurizator.

AdobeStock 45431242
Calitatea materialelor si electronica
  • Fiabilitatea si siguranta unui dedurizator sunt asigurate de materiale de inalta calitate si electronica utilizate la realizarea acesstuia. Componentele de buna calitate minimizeaza riscul aparitiei de probleme si previne inundatiile. Dedurizatorul este destinat sa va asigure apa dedurizata pentru multi ani.
  • Functiuni aditionale cum ar fi conectarea intr-o retea, sunt un beneficiu pentru cei ce apreciaza comfortul si sunt focusati pe solutii inteligente pentru casa.

Sa nu ne amagim – numai producatorii de top isi pot permite calitate ridicata si facilitati aditionale. Nu va bazati ca produsele ieftine sa fie la fel de durabile si eficiente ca brandurile recunoscute cu o lunga traditie in dedurizarea apei. Calitatea ridicata isi are pretul ei dar merita platit.

zdjecie glowicy ecowater 3 4cala 1
Exploatarea

Componente electronice de inalta calitate determina o alta importanta problema a unui dedurizator – costurile de operare. Un dedurizator utilizeaza apa, sare tablete si electricitate. Apa si sarea sunt consumate de aparat pentru regenerarea rasinii cationice, responsabila de capturarea ionilor care cauzeaza apa dura. Regula generala este ca, cu cat este mai avansat tehnologic dedurizatorul, cu atat regenerarea este mai eficienta. Dar de ce? Pentru ca procesul incepe numai cand este necesar si acopera numai partea de mediu filtrant care a fost efectiv utilizata pentru dedurizare. La aparate simple, partea electronica nu “gandeste” si frecventa regenerarilor este setata de dinainte, indiferent de consumul de apa sau nivelul de epuizare a rasinii cationice. Aceasta inseamna ca irositi apa si sare pe care nu le folositi pentru dedurizarea apei si regenerati complet rasina fara sa fie nevoie.

sol w zbiorniku1
Suport pentru clienti

Un ultim aspect foarte important: consultanta profesionala, garantia si service post-vanzare. Cea mai buna cale este sa va incredeti intr-o singura companie sau persoana care este specialist in domeniul dedurizarii apei. Vi se va recomanda dedurizatorul potrivit, vi se va face punerea in functiune in mod corect, va va atentiona asupra detaliilor importante si daca este nevoie, va efectua reparatii si verificari. Va va asigura comfort la cumparare si dupa. Iar Dvs. veti fi relaxat… In concluzie, nu cumparati un porc intr-o traista. Aparate fara nume si cu preturi tentante - aici se termina avantajele. Asigurati-va ca ceea ce ati cumparat va functiona multi ani, nu doar cateva luni. Inalta calitate, siguranta, tehnologia avansata si comfortul reprezinta cea mai eficienta combinatie.

Înapoi la toate noutăţile

Pagina web folosește fișiere cookie. Mai multe informații în Politica de confidențialitate.