De ce aveti nevoie de WiFi la un dedurizator?

De ce aveti nevoie de WiFi la un dedurizator?

OpublikowanoPL 23/08/2018

Pana de curand, dedurizatorul a avut o singura functiune - sa elimine calcarul din apa si sa dedurizeze apa din intreaga casa. Asa a fost din 1925 cand Lynn Lindsay - fondator al EcoWater, SUA - a inventat primul dedurizator de apa. De atunci, dedurizatoarele au evoluat fara ca functia principala sa fie afectata. Au fost treptat micsorate, echipate din ce in ce mai mult cu electronica inovativa, materialul carcasei a fost imbunatatit dar functiunea principala a ramas neschimbata - dedurizarea apei si nimic altceva. In 2015, ecoWater a facut un pas inainte si a inceput era dedurizatoarelor inteligente in lume.

ThinkstockPhotos 178841690

 

Linia de produse a aparut sub numele eVOLUTION. Acestea nu doar indeparteaza calcarul si ionii de magneziu din apa dar de asemenea, ajuta la utilizarea rationala a apei din casa. EcoWater, ca si companie din domeniul tratarii apei, a fost angajata de multi ani in promovarea utilizarii rationale a apei in casa, agricultura si industrie.

Dedurizatoarele eVOLUTION, echipate cu modulul WiFi numit Hydrolink Plus®, asigura un numar de functiuni care fac utilizatorul constient de cum este de fapt, consumul de apa, il avertizeaza cand consumul este prea mare, simplifica semnificativ activitatile de service si ceea ce este mai important, ajuta la utilizarea economica  a unei resurse valoroase si in continua scadere.

3 4 view family eVOLUTION without refiners

Ce ofera utilizatorului un dedurizator cu WiFi?

Impreuna cu modulul incorporat Hydrolink Plus®, utilizatorul unui dedurizator eVOLUTION primeste acces la tabloul online in care va gasi grafice intuitive cu date si informatii importante:

  • Consumurile de apa: zilnice, saptamanale, lunare sau anuale precum si informatii despre cate litri de apa dedurizata sau nededurizata s-au consumat in casa. Este cu totul diferit sa presupuneti cand si cat de multa apa ati consumat si altceva cand vedeti negru pe alb. Din nefericire, de mult ori, o scurta privire a numerelor si graficelor in crestere par sa fie o surpriza neplacuta… dar aminititi-va ca acesta este doar un start mai dificil - constientizarea problemei este primul pas in solutionarea si utilizarea apei intr-un mod mai economic!
  • Primirea de mesaje pe SMS sau email referitoare la consumuri mari si neasteptate de apa, permit sa descoperiti si eliminati rapid pierderile de apa si sa le remediati inainte ca un dezastru (financiar si material) sa se intample.
  • Dedurizarul este de regula, instalat in subsol sau camera tehnica deci, nu ne gandim in fiecare zi cat de mult bine ne face. Singurul lucru de care trebuie sa va amintiti este ca periodic, sa adaugati sare. Dar cu modulul WiFi, nu mai trebuie sa va preocupe acest lucru. Cand sarea este pe terminate, eVOLUTION va va informa via SMS sau email sa adaugati sare pe urmatoarea lista de cumparaturi.
  • Hydrolink Plus® inseamna posibilitatea de a comunica de la distanta cu dedurizatorul de oriunde. Trebuie doar sa accesati internetul. Aceasta inseamna ca puteti vedea graficele la orice ora din zi sau noapte iar tehnicianul desemnat poate vedea si el (cu acceptul prealabil al utilizatorului) parametrii de lucru inainte de vizita de service. Daca utilizatorul accepta, aparatul poate chiar sa raporteze necesitatea vizitei de service si sa informeze ambele parti ca ceva este in neregula. Acum chiar este convenabil! Raportul EASE va ofera o imagine foarte detaliata a functionarii aparatului privind consumurile de apa, se sare, cat calcar a fost indepartat si multe altele inclusiv cate opriri de curent ati avut!

famiglia6

Ce ofera un dedurizator cu WiFi persoanei de service?

Cu acordul prealabil al proprietarului, compania care face punerea in functiune si se ocupa de intretinerea acestuia poate vizualiza de la distanta setarile care afecteaza functionalitatea. Aceasta inseamna un numar de beneficii:

  • Dedurizatorul eVOLUTION, multumita modulului WiFi, poate fi operat de la distanta si astfel se pot detecta defecte nepericuloase (de ex. duritate setata incorect) si modifica fara a fi necesara deplasarea deci, fara a fi necesara plata unei astfel de deplasari.
  • Modulul WiFi permite tehnicianului service sa identifice rapid problema si sa reduca considerabil timpul interventiei service. Aceasta functiune este folositoare mai ales cand greseli se intampla de ex. in operarea manuala a aparatului sau cand sarea tablete nu este adaugata la timp.
  • Transmiterea de la distanta a faptului ca sarea este pe terminate inseamna ca aceasta poate fi livrata la usa Dvs. fara a mai fi necesara grija de a-i procura sau efortul fizic de a cara sacii de la magazin, la masina pana in casa si in subsol la dedurizator.

iphone 3566282 1280

Ce ofera un dedurizator cu WiFi mediului?

Pentru mediu, un dedurizator este un avantaj in sine. Apa dedurizata limiteaza consumul de detergenti cu pana la 60% ceea ce inseamna ca, cantitatea de reziduuri este de asemenea, limitata. Apa fara duritate este mult mai sigura pentru aparatele electrocasnice deci, acestea sunt mult mai rar inlocuite iar apa este din nou economisita la etapa de productie. Acestea sunt avantajele generale ale unui dedurizator. Modului WiFi incorporat inseamna un beneficiu aditional pentru pretiosul nostru mediu - un mod mai constient de utilizare a apei in casa. Grafice si cifre usor de inteles care arata valorile consumurilor, vorbesc de la sine si va invata ca apa este valoroasa. La propriu si la figurat! Conustintele sunt necesare atat pentru adulti cat si pentru generatia tanara - copii care vor creste in spiritul utilizarii economice a resurselor mediului.

AdobeStock 102764595

Înapoi la toate noutăţile

Pagina web folosește fișiere cookie. Mai multe informații în Politica de confidențialitate.