OpublikowanoPL 25/07/2018

A fi “ECO” este la moda astazi, castigand un grup de suporteri din ce in ce mai mare. Din nefericire, este de asemenea, un cuvant foarte des folosit , considerat a fi un slogan atractiv. Expresii cum ar fi “amprenta de carbon” sunt punctul de plecare cand dispozitivele EcoWater sunt proiectate, produse si distribuite.
leaf 1001679 1280

Ce este “amprenta apei”?

Termenul a fost folosit pentru prima data de catre Arjen Y. Hoekstra, profesor la universitatea din Twente, Olanda, ocupandu-se cu managementul mutidisciplinar al apei.

Hoekstra a creat conceptul de amprenta apei in 2002 cand a condus studiul despre curgerea virtuala a apei pentru UNESCO-IHE Institutul pentru Educatia Apei. Corespunzator autorului termenului, “amprenta apei” este cantitatea de apa necesara pentru realizarea unui produs dar se refera si la locul si timpul cand apa este utilizata. Este despre supravegherea consumurilor de apa in diverse parti ale lumii, dedicate producerii de diverse lucruri atat de firme cat si individual. A fost realizat pentru a putea formula si implementa principiile unei politici de dezvoltare sustenabila care sa conduca la un management al economiei apei in intreaga lume. Fiecare produs are o amprenta a apei. Marimea amprentei apei ne informeaza cat de mult din rezerva noastra limitata de apa a fost consumata de produs si daca aceasta poate fi utilizata mai eficient.

drops of water 578897 1280

Este EcoWater Systems o companie eco-responsabila?

La EcoWater, am fost implicati de mai multi ani in a folosi responsabil apa in fiecare etapa a productiei dedurizatoarelor noastre. Masuram si controlam cu atentie consumurile de apa, energie si emisiile de poluanti. “Eco”, in numele nostru, nu este o coincidenta. Am abordat o politica pro-ecologica cu zeci de ani in urma , inainte sa devina o moda si sa fie discutata pe larg.

Suntem aparatorii reciclarii si managementului resurselor. Eliminam componentele potential daunatoare. Apa folosita in productie si testarea produselor EcoWater, este reutilizata. Oricum, responsabilitatea si dedicarea nu sunt limitate numai la consumurile de apa.

international space station 1176518 1280

Suntem primii care au obtinut certificatul amprenta carbon zero

EcoWater Systems este unul din cei cativa producatori de aparate pentru tratarea apei care compenseaza emisiile de dioxid de carbon atunci cand vinde fiecare produs si are un certificat cu amprenta de carbon neutral. Am fost premiati ca fiind primul producator de dedurizatoare care lucreaza constant pentru minimizarea impactului produselor noastre, proceselor si serviciilor asupra mediului si schimbarilor climatice. De asemenea, reducem considerabil impactul aparatelor noastre asupra mediului natural prin alegerea celei mai economice modalitati de ambalare, livrare si vanzare a produselor.

Aparatele EcoWater va ajuta sa aveti grija de mediu

 

Ne straduim sa avem grija de mediu nu numai in spatele usilor fabricilor noastre dar si acasa la Dvs., dupa ce ati achizitionat produsele noastre. Dedurizatoarele si filtrele EcoWater sunt destinate reducerii consumurilor de energie al aparatelor casnice si al extinderii duratei de viata a acestora atunci cand acestea vin in contact cu apa. Consumuri mai mici de curent si mai putine inlocuiri al acestor dispositive cum ar fi expresoarele de cafea, masinile de spalat rufe sau vase inseamna ca apa si amprenta de carbon pentru fiecare dintre noi este mai mica iar noi devenim mai putin daunatori pentru mediu.

forest 931706 1280

Multumita apei tratate cu dedurizatoarele EcoWater, chiuvetele, bateriile, ceramica, sanitarele si cabinele de dus sunt fara depuneri de calcar sau alti contaminanti. Cand acestea sunt mai putin murdare, curatirea este mai eficienta si mai rara. Mai putine consumuri de detergent contribuie semnificant la protejarea mediului natural.

Dispozitivele noatre folosesc tehnologia patentata “Hydrolink” care, prin modulul incorporat Wi-Fi va permite urmarirea consumului de apa casnic, incurajand un consum constient. Interfata, care este disponibila utilizatorului de la orice dispozitiv conectat la internet, prezinta grafice cu consumurile de apa si trimite notificari daca apa curge alarmant in casa. Fiecare dintre aceste informatii va ajuta sa realizati cata apa este consumata in fiecare zi. Realizarea problemei este primul pas pentru luarea de masuri si realizarea de economii. 

Avem mai multe ECO-argumente:

  • Costurile de operare al dedurizatoarelor EcoWater sunt cu 75% mai reduse fata de un dedurizator conventional.
  • Dedurizatoarele EcoWater consuma mai putin de 17,5 Kilowati ora pe an. Aceasta inseamna mai putin de 3 euro pe an.
  • Multumita algoritmului patentat Formula 1, dedurizatoarele noastre se regenereaza numai atunci cand este necesar ceea ce, inseamna consumuri mai mici de sare si apa pentru regenerare.
  • Produsele EcoWater au reputatia unei foare bune fiabilitati in intreaga lume. Acestea deservesc utilizatorii fara nici un fel de erori, fara a fi necesara inlocuirea pentru multi ani.

Impartasim experienta

EcoWater raspandeste cunostinte despre resursele pipernicite de apa. Impratasim cu Dvs. statistici despre consumurile de apa pentru (supra)producerea de alimente care multe ajung la gunoi, prezentam fapte despre produse care consuma cantitati enorme de apa si incercam cu incapatanare sa va convingem ca apa filtrata este cu mult mai ieftina si mai buna decat cea din sticla de plastic (care, de exemplu, absoarbe de doua ori mai multa apa cand este produsa decat va ajunge sa contina). Credem ca mai multi oameni sunt implicati in consumul constient de apa si ca, cu cat avem ami multe cunostinte despre aceasta, obtinem un succes mai mare si mai rapid – pentru binele planetei si al nostru.

Înapoi la toate noutăţile

Pagina web folosește fișiere cookie. Mai multe informații în Politica de confidențialitate.